Luxus a bőrnek!? Negyven fölött – anti-aging

Minden idők leglátványosabb anti-aging kezeléseit érheted el a Mesotica peptid kombinációival, kimagaslóan magas mezoterápiás szuperkoncentrátumaival.

Már az első alkalommal szuper látványos!

Ezekkel a sejtkommunikáló anyagokkal non-invazív módon, fájdalom érzet nélkül érhetünk el BOTOX-szerű eredményeket,
akár egy ¾ órás kezelés alatt.

A bőr öregedése egy természetes folyamat, amit időben történő prevenciós kezelésekkel nagyon jól karban lehet tartani. A bőr kollagén – elasztin termelésének lelassulását sok minden befolyásolhatja a természetes öregedésen kívűl. Ezért ajánlott az egészséges életmód betartására.

Az öregedésgátló, anti-aging szérumaink érett bőrre készültek, és jóval összetettebb védelmet biztosítanak. Intenzíven hidratálnak és regenerálnak, segítik a kollagéntermelést, javítják az elasztinrostok minőségét és megemelik a megereszkedett bőrt.

Ha időben elkezeded a számodra megfelelő bőrápolást, megelőzheted a mély mimikai ráncok elmélyülését.

50-es éveink felett amikor a bőr elvékonyodik sokkal sérülékenyebb lesz, ezért fontos a dermális vastagság erősítése. A Mesotica termékei különleges PHA savkombinációi lehetővé teszik ennek erősítését, valamint a fáradt, stresses bőr újrastruktúrálását.

Az anti-aging termékeink között kifejlesztésre kerül olyan arclemosó is ahol már a bőr letisztításánál egy bőrfeltöltés volt a célunk, sejtgyorsító anyagokat tartalmaz, valamint hosszan tartó hidratáltságot biztosít a bőrnek.
Töltsd fel a bőrödet 3D-ban. Használd otthon is a Mesotica termékeit.


RENEW
REBUILD
RELIFT
REFINE
HYALURON 3D