Couperose

Minden idők leglátványosabb anti-aging kezeléseit érheted el a Mesotica peptid kombinációival, kimagaslóan magas mezoterápiás szuperkoncentrátumaival.

Már az első alkalommal szuper látványos!

Az orcákon megjelenő hajszálértágulatokat nevezzük couperoses/roseceás bőrnek. Az arc két oldalának gyulladása, ami lehet passzív vagy aktív vérbőség.

A rosacea egy hajlam, ezért érdemes körültekintően kezelni. Többféle típusát ismerjük, van ahol már a kozmetikai kezelések csak az orvos együttműködésével fognak működni.

Ha érzékeny, pirosodásra hajlamos bőrtípusa van érdemes időben felkeresni kozmetikusát. Valamint kerülni a szélsőséges környezeti behatásokat, az erős, fűszeres ételeket, koffeint, alkoholt, és a dohányzást.

A couperos-és bőrtípus kezelése egy néz feladat. A Mesotica kifejlesztett erre egy speciális peptidet, ami bőrnyugtató és érfalerősítő hatása miatt nagyon eredményes kezeléseket produkál. Valamint UV mentes savkombinációink baktérium ölő hatásuk miatt képesek a felszaporodott atkákat elpusztítani.

A kezlés kúraszerűen ajánlott, majd a szinten tartása havi szinten javasolt.

Fájdalommentesen, a kezelés után a gyulladásos tünetek látványosan lecsökkennek, a vendég nyugodtan élheti tovább a mindennapi életvitelét.

A kezelés végezehető gépi kezelés kombinálásával Ultrahanggal vagy Tű nélküli mezoterápiával, vagy akár kozmetikai gépek nélkül.