Hipergigmentáció – Téged is zavarnak a pigment foltok?

A pigmentfoltok  többnyire szabálytalan alakú, barnás elváltozások, melyek túlnyomórészt veszélytelenek, ám esztétikailag igen zavaróak, különösen, ha az arcon jelentkeznek. Kezelésükre számtalan megoldás létezik, amelyeket az őszi-téli időszakban érdemes elvégeztetni.

A bőrben lévő melanociták funkciója az UV sugárzás elleni védelem, ezek megszűrése. A melanin termelés ezért a napsugárzás hatására indul meg. A pigmentfoltokat a túlzott és nem egyenletes melanintermelődés okozza, ezért a nyári időszakban ezek a foltok felerősödnek. De következetes bőrápolással, bőrvédelemmel lehet a foltokat halványítani.

A halványító,-kopató kezeléseket főleg ősztől-tavaszig végezzük. De mielőtt bele kezdenénk egy pigmentfolt halványító kezelésbe, érdemes utánna járni, hogy milyen belső tényezők, hormonális elváltozások, belső szervi betegségek, esetleg gyógyszeres kezelések válthatták ki a foltok megjelenését.

A kezelések többsége ma már olyan, hogy néhány órával, vagy legfeljebb 1-2 nappal a beavatkozás után ismét dolgozhatunk, sportolhatunk, de a fényvédelemre ilyenkor is fokozottan oa kell figyelni!

A pigmentfolthalványítást kúra szerűen végezzük heti-kétheti rendszerességgel. A kúra alatt a kozmetikus a vendég bőrtípusának megfelelően dönti el, hogy milyen savakat használ. A kúra számát mindig a bőrtípushoz megfelelően határozzuk meg  de minimum 6 alkalomból áll.

A Mesotica újgenerációs savjainak és egyéb anyagainak köszönhetően kiváló eredményeket érhetsz el a pigmentfolthalványító kezeléseinkkel.

Speciális savkomplexumaink ,szuperkoncentrátumjaink  gyors és látványos megoldást nyújtanak a pigmentfolthalványításban.

A világon elsőként megalkotott C-vitamin észter komplexünk kiváló antioxidáns, fehérítő, illetve melanin szabályozó. A melanin termelés csökkentésére kifejlesztett innovatív Melano és Retinol peptidünket, kúra szerűen alkalmazhatod. Az eredmény garantált!

A savas kezeléseinken túlmenően, peptidjeinket használhatod Derma-Pen-es kezelésekhez, beépítheted Hidrodermabráziós és Mikrodermabrázióhoz is.