Partnereink

Dankai Beáta

“Amikor először lapult a táskámba a 16 peptid még nem tudtam, hogy egy hatalmas kincset hordozok.” Az első kezelés utáni látványnál már gyanítottam. Aztán az anti-aging fantasztikus kezelései mellett a bőrproblémákat is sorra megoldottam. A vendégeim még nem tudták mi ez, de újra és újra visszatértek és ezt a kezelést kérték. Mesotica peptidjei hoztak az életembe egy olyan változást amit még magam sem tudtam megmagyarázni. Engem mindig a különleges dolgok vonzottak és ez az volt első látásra.

Beige Kozmetika
06-20-418-9079
1055 Budapest, Stollár Béla u. 3/b.

Miháldy-Ruff Angèla

A kozmetika szerintem tudomány, ilyen szemlélettel is közelítem meg, és ez az, amiért a Mesoticát választottam: mert hatékony, innovatív, átgondolt koncepció van mögötte,roppant széleskörűen és kreatívan kombinálható, és nincs olyan bőrprobléma, amellyel nem tud mit kezdeni. Szeretem, hogy teret ad nekem, mint kozmetikusnak, hogy a legoptimálisabban válogassam össze a hatóanyagaimat, és mindenkinek saját, csak neki való kezelést állítsak össze, hiszen minden bőr egyedi.

Derm-A Stúdiókozmetika
+421 905 983 455
Velkoblahovská 74/37, Dunajská Streda, Slovakia, 92901

Czirják Fanni

Várakozassal telve érkeztem az alaptanfolyamra és a nap végére határozottan éreztem, hogy hosszútávú és szoros barátság lesz a miénk, hiszen az én vendégeim csakis a legjobbat kaphatják! Büszkeséggel tölt el, hogy egy részben magyar fejlesztésű termékcsaládban találtam meg mindazt, amit mindig is kerestem! Megbízhatóság, eredményesség, professzionalizmus: ez a Mesotica!

Rúzs Szalon
06-30-334-72-44
4027 Debrecen, Füredi út 25/b

Bóbány Bea

Hogy miért döntöttem a Mesotica mellett? Mert olyan extra magas koncentrációjú hatóanyagokat kerestem, melyekkel egyedülálló, már első alkalom után is nagyon látványos, hatékony kezeléseket végezhetek. A Mezotica intelligens peptidekkel minden bőrproblémát (couperosa, pigmentfolt halványítás, akne kezelés, hegkezelés, anti-aging) hatékonyan, eredményesen tudok kezelni. Számomra mindig hatalmas öröm, ha a vendégeim pozitív, felejthetetlen élményekkel és elégedetten távoznak a Mezotica kezelések ámulatba ejtő bőrfiatalító és ránctalanító hatásának köszönhetően.

Vintage Varázs Szépségszalon
06-30-515-6833
1136 Budapest Hollán Ernő u. 31

Patayné Sáfár Anikó

Számomra a Mesotica kozmetikai szinten az anti-ageing csúcsa. Hiteles szaktudás és megbízható minőség. A gondolkodó kozmetikusok varázsszere.

Patayné Sáfár Anikó-kozmetikus
06-70-259-4488
1046 Bp. Mátyás tér 5.

Bukovics Dalma

Számomra fontos, hogy a vendég elégedetten távozon, ezért olyan terméket kerestem mellyel minőségi szolgáltatást tudok nyújtani, és már az első kezelés alkalmával látványos eredményt érjünk el! Minden bőr más és más. A mesotica termékei széleskörű megoldást nyújtanak minden bőrproblémára és lehetőséget biztosítanak, hogy egyéni igénynek megfelelően tudjam összeállítani a kívánt kezelést! Számomra telitalálat!

06-30-680-3038
1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 4 /b

Kaszner Emese

“A MESOTICA intelligens peptidekkel végzett kezelések a plasztikai sebészeti beavatkozások alternatíváját képviselik. Imádom, mert egy kezelés után is azonnal és tartósan újrakontúrozza az arcot. A bőr feltöltődik a ráncok kisimulnak. Használatával, nem csak az anti-aging területén, hanem számos más bőrprobléma, mint rosacea, akne, akne utáni hegek kezelésében is kimagasló és tartós eredményeket érünk el.”

06 30 327-7586
1027 Budapest Medve u. 34-40. fsz.2.

Vizsolyi Kinga

A MESOTICA biztositja számomra a profi szinvonalat és az  elégedett, folyamatosan visszatérő vendégeket

Sweet Home kozmetika
06-30-868-2028
Budapest XI. ker. Prielle Kornélia 19c

Kovács Vivien

A Mesotica-val olyan szolgaltatást tudok nyújtani, melynek látni és érezni az eredményét. Nem kell drasztikus megoldásokon gondolkozni. Nincs több foltos és heges arc, csak a szép és egészséges bőrkép! Elfelejtheted a mit sem érő lakossági termékeket, mert imádni fogod a Mesoticát!

Mónika Szépségszalon
06-30-391-3283
Kecskemét Eper u. 1.

Szurominé Tóth Annamária

Innovatív és intelligens peptidek segítségével eredményesen és tartósan tudjuk a bőrörégedés jeleit eltüntetni és halványítani. Drasztikus beavatkozás nélkül mindenki számára elérhetővé vált a szép, feszes, egészséges bőr. A XXI. században,  XXI. századi módszerekkel tudjuk fiatalítani a bőrt.

06-20-9925-824
3300 Eger, Dr. Nagy János u 4.

Papp Ildikó

A kozmetika világára különösen érvényes, hogy “haladni kell a korral”. Amikor a Mesoticaval megismerkedtem rájöttem, hogy meg is lehet előzni! Azóta együtt dolgozunk!

35+ Kozmetika
06-20-932-4823
Budapest IX. ker. Bokréta u. 11-13.

Szabados Tamara

szabados-tamara-kozmetikus
Azért választottam a Mesotica-t mert a termékeit a legmodernebb technológiával készíti el. Jómagam a problémás bőrtípusokra specializálódtam melyre kiválóan alkalmasak a Mesotica termékei. Az anti-aging világában számomra a Mesotica peptidjei jelentik a megoldást.
Relax Szépségszalon
06-70-415-9908
Dunakeszi, Fő út 116.

Sikò Rèka

A Mesotica az a professzionális termèkcsalád,ami egyedi megoldásaival,fejlődèsre,tanulásra ès kreatív gondolkodásra kèsztett.Számomra a Mesotica egy olyan különleges világ ,ahol nap mint nap csodák történnek!!!

Frizur Bt. Szèpsègszalon
06-20-391-2199
6782 Mòrahalom Bajcsy Zsilinszky utca 10

Horváth Beáta

Amikor eljöttem a Mesotica képzésre izgatott voltam, hogy vajon milyen is lehet ez a termékcsalád. Úgy tudom hitelesen ajánlani vendégeim számára  ha én is kipróbálom és elégedett vagyok vele. Kezelés után látványos eredményt vettem észre magamon és jó érzés töltött el.
06-30-90-56237
1114 Budapest Török Ugrató utca. 7

Schottner Szilvia

Látványos hatásos kezelés minden bőrtípusra. Magas hatóanyag tartalom azonnali eredmények. A vendégeim számára fontos a gyors és látványos kezelés ezért elsősorban mindig a Mesotica termékeit ajánlom.

Bio Beauty Szalon
06-30-960-2300
1031 Budapest Torma Károly utca 15.

Bajusz Bernadett

Régóta keresgéltem egy termékcsaládot, ahol a hangzatos címszavak mögött valóban, valódi eredmény is van! Ekkor találtam a Mesoticara. Korábban hasonló eljárással a külföldi munkám során találkoztam. Viszont ezt a Mesotica felülmúlta. A különböző bőrtípusokra és az eddig nehezen kezelt bőrproblémákra is garantált a hatásos, hosszantartó eredmény.

06-30-726-8590
6800 Hódmezővásárhely, Hóvirág utca 2/ B

Falkay Réka

Mesotica- val dolgozni egy élmény. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Olyan még nem volt, hogy a vendégeim nem elégedetten távoztak a kezelés után.
Elektroporációval alkalmazva gyönyörű eredményeket érek el, bőrfeszesítésnél, ránctalanításnál.
Mostmár az arctisztító kezelésekből sem hagyom ki a peptideket.
Várok mindenkit szeretettel az Astorián!

Astoria kozmetika
06-30-901-9029
1075 Károly krt.1.

Pethő Petra

Számomra a Mesotica látványos kezeléseket nyújt és profizmust. Azon vendégeim számára akiknek fontos a minőség a Mesotica termékeit ajánlom.
Tardi's cosmetics
0630-198-7248
Újfehértó, Kodály Zoltán utca.6

Ábrahám Lilla

Az egyedülálló koncetrációjú peptidekkel,már az első kezelés után is látványos eredményt tudunk elérni.Szeretem, hogy hatékonyan ,személyre szabottan ,az adott bőrállapotnak megfelelően tudom kezelni a különböző bőrproblémákat,legyen szó anti-agingről, rozáceáról, aknéról, pigmentfoltról.Ami számomra a legfontosabb, hogy mindezt a bőrt károsító anyagok nélkül tesszük.Nagyon szeretik a vendégek és mi is!

My Time Beauty Szalon
06-30-522-1128
Mosonmagyaróvár Kökény utca 9

Bányai Beáta

Szeretem a Mesotica-t, mert tiszta és valóban hatékony termék, így látványos a kezelések végeredménye is.

Beauty Bar
06-20-982-0471
1092. Budapest, Ráday utca 54.

Kis Titanilla

Azért szeretem a Mesoticát mert nagy lehetőséget látok benne a 21.századi modern Nő arcápolása terén orvosi drasztikusabb beavatkozások nélkül.A természetes igényes “idősödés” híve vagyok és hiszem azt hogy megfelelő kozmetikumok és kozmetikai kezelések segítségével ez a folyamat a maga szépségében,természetességében később fog bekövetkezni.

Titanilla Szépségszalon
06-30-314-1029
8960 Lenti Kossuth ut 3/c

Peterdy Zsanett

A mai rohanó világban mindenki “adj uram isten azonnal szeretne látványos kezelést”, és mi szakemberek próbálunk helyt állni és teljesíteni minden kérésüket.
Szerettem volna egy olyan Anti-aging kezelést bevezetni, ami hatékony, látványos és fájdalommentes. Minden bőrtípust maximálisan jól tudunk vele kezelni.
A látvány önmagáért beszél. Emellett a vendégek fájdalommentesen tudnak szépülni. Ha például épp csak pár percük akad, egy szemöldök festés közben is tudunk nekik egy élmény maszkkal kedveskedni ,ami némi betekintést ad a Mesotica világába.

Glamour Szépségház
06-20-287-4358
Mosonmagyaróvár Kolbai Károly u. 15/B

Németh Anita

A Mesotica termékekben megtaláltam mind azt amire a vendégeimnek szüksége van. Magas hatóanyag tartalmának köszönhetően már az első kezeléssel is látványos eredményt érek el, amely alatt teljes relaxációra van lehetőség, ezért szívesen térnek vissza a kozmetikába.

Junia kozmetika
06-70-506-4874
Veszprém Kupa utca 1,

Olasz Gabi

Kozmetikámban főleg anti aging kezeléseket végzem, professzionális gépparkkal és a legmagasabb színvonalú termékekkel. Folyamatosan keresem az új hatóanyagokat, hogy vendégeimnek a legjobbat nyújtsam.A mesoticával való találkozásom szerelem volt első látásra, azóta is imádom és nagyon szép eredményeket érek el kezeléseimben.

Saloon Beauty and Hair
06-30-757-1434
1023 Budapest, Lajos u. 4-6.

B. Tóth Judit

2006 óta végzek mezoterápias kezelèseket. Folyamatosan keresem a leghatasosabb technikákat es hatóanyagokat. A Mesotica hatóanyagai magas minőséget képviselnek igy könnyen beilleszthettem a kezeléseim sorába.

Mezomania
06-30-285-6746
Budapest,1085. Somogyi Bela u. 7.

Tóth Andrea

Amikor anno megnyitottam a saját kozmetikámat elhatároztam hogy a legjobb kozmetikai termékekkel fogok dolgozni, olyannal ami garantálja a gyors és látványos bőrkép javulását.A MESOTICA peptid készítmények által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: Arckezelései ámulatba ejtően ráncsimító és bőrfiatalító hatásúak. A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidekkel hatékonyan aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. Használatával kimagasló eredményeket érünk el..

Bellis Kozmetika
06-70-366-6017
2400 Dunaújváros. Vasmü út 57

Bereczki Ildikó

Sok éve dolgozom mezoterápiás hatóanyagokkal, de ennyire látványos eredményt , még nem sikerült egyik cég készítményével sem elérnem.Megbízható termékek, így bátran tudom ajánlani a kezeléseket vendégeimnek, mert tudom, hogy nem fognak csalódni a minőségben. Nekem ezt jelenti a Mesotica.

Harmónia Kozmetika
06-20-91-33422
Veszprémvarsány Iskola u. 26.

Kiss Anikó

A Mesotica professzionális kozmetikai márka robbanásszerűen tört be a szalon kezeléseim világába.Számomra, a szakmai elhivatottságom, mind az előtanulmányaim megtanítottak arra, hogy kizárólag megalapozott, a vendégek bőrápolásának a legjavával szolgáljak, mely kozmetikai termékeknek a molekuláris biológia kutatásain kell alapulni.A kozmetikusnak  pontos bőrdiagnosztikát kell végezni, így tudja a vendég aktuális kezelés menetét végiggondolni, hogy a termékekben jelenlévő hatóanyagok a bőr rétegeiben miként szívódnak fel és milyen hosszantartó hatásmechanizmussal  alapozzák meg a kívánt eredményt, akár csak egy kellemes hidratáló, feltöltő, vagy a bőr problémát kezeljük, ami lehet hegkezelés, acne, rosacea, a kötőszöveti réteg degeneratív elváltozása és az örök téma, a bőr rejuvenálása, a bőr sejtjeinek megújítása(az örök fiatalság receptúrája).A Mesotica termékek az előbb felsorolt szakmai követelményeknek tökéletesen megfelelnek, nagymértékben segítik a kozmetikusok emelt szintű szakmai munkáját, hisz a hatóanyagok mind képviselik a tökéletes bőrállapot létrehozását, a peptidek, aminósavak, hialuronsav, C- vitamin, A-vitamin, rutin, stb tartalom bőr azonos hatóanyagok, mi több szükséges pótolni. A mai kor tudományának megfelelő, innovatív termékei nem tartalmaz káros összetevőket( parabén, kőolaj származék, sejtburjánzást, daganatos elváltozást  közvetlenül okozót).Összefoglalva, a Mesotica professzionális termék család, minden bőrtípus számára kötelező, mert a bőr sejtjeit és a kötőszövet állományát újraépítő folyamatokat aktivál.

Belvárosi Creatíve Stúdió
06-30-257-4825
1054. Budapest, Bajcsy Zsilinszky út. 62.

Godóné Árvay Gabriella

Mesoticával dolgozni igazi élmény. Egy új fejezet a kozmetikai kezelesek terén. Fantasztikus érzés amikor látom h a ráncok kisimulnak es a vendeg mosolyogva, elégedetten távozik. Mindenféle bőrproblémára találtam megoldast, az antiaging kezelései pedig verhetetlenek! Mindenkinek szemelyre szabottan tudom a kezeléseket összeállítani.

Retro Szépségszalon
06-70-940-6887
1135 Budapest Petneházy utca 57

Mózes Anett

Nagyon hatásosnak és tartósnak érzem a Mesotica termékeit a ránctalanító és hidratáló kezelésekben felhasználva.Érzékeny bőrön is bátran használhatom,eddig semmilyen problémát nem okozott más termékekre allergiás vendégeknél sem.Széles a termékpaletta,minden bőrtípust ki tudok vele szolgálni.

Edit Szépségszalon
06-20-588-6838
2340 Kiskunlacháza Dömsödi út 25.

Baráth Katalin

A Mesotica , mint márka –   Ha egy szóval kellene jellemeznem, akkor az arcfiatalítás jut róla először eszembe. Nem találkoztam még olyan termékkel, ami ennyiféle bőrproblémánál látványos eredményt ért el, drága gépek nélkül és megfizethető áron.  Bevallom, magamon teszteltem először, és imádom a homlokráncaim hiányát.

Barka Kozmetika
06-30-251-5377
2030, Érd Mátyás király u. 22

Ábrahám Brigitta

Régóta kerestem egy olyan termékcsaládot amivel látványos eredményeket érhetek el méregdrága gépek használata nèlkül.
A Mesotica intelligens peptidjei segítségével fantasztikus Anti-aging kezelések mellett mindenmás bőrproblémát is hatékonyan tudok kezelni.

Mirror beauty & Spa szépségszalon
06-30- 213-0391
1165 Budapest Imre utca 2

Ivanics Adrienn

Sok jót hallottam a Mesoticáról és ezért mentem el az alapképzésükre ahol nem ért meglepetés. Más termékcsaládokkal ellentétben találtam alternatívát a savas kezelésekre is. A gyakorlatban is tapasztalom, hogy a kezelések azonnali hatást eredményeznek.

Beauty Box
06-20-553-8643
1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121

Végh Dóra

Miért szeretek Mesoticával dolgozni? Olyan, mint amikor vasalok: látom, ahogy a ráncok azonnal kisimulnak.
S ezt a vendégek is azonnal látják!

Arc-Angyal Kozmetika
06-30-429-9649
1162 Bp., Szlovák út 28.